Velkommen Forum Webdesign og utvikling Utfordringer med mye spam fra kontaktskjema på nettsiden

 • Utfordringer med mye spam fra kontaktskjema på nettsiden

  Publisert av Karl den 19/03/2024 kl 20:46

  Har nylig startet med WordPress og satt opp et kontaktskjema på nettstedet mitt med Contact Form 7.

  Problemet er at jeg mottar en stor mengde spam gjennom dette skjemaet. Er det noen her som har gode løsninger på hvordan man kan redusere eller eliminere spam fra Contact Form 7? Eventuelle tips til plugins eller innstillinger som er effektive mot dette problemet vil settes stor pris på.

  Ronald svarte 2 måneder siden 4 Medlemmer · 3 Svar
 • 3 Svar
 • Kristen

  Medlem
  20/03/2024 kl 15:52

  Jeg hadde også mye problemer med Contact Form 7. Spam er nok noe du får uansett hvilken skjema-løsning du bruker, men det å bruke reCaptcha, honeypot og andre teknikker som hindrer boter i å poste spam er bedre tilrettelagt i til eks. WPForms eller annen skjemaplugin.

 • Gjertrud

  Medlem
  23/03/2024 kl 17:19

  Liker godt funksjon for skjema i Elementor Pro. Er vel ikke alle som bruker sidebyggere, eller kanskje alle bruker den som er innebygd. Tenkte bare å nevne det, likevel 🙂

 • Ronald

  Administrator
  23/03/2024 kl 19:12

  Det er lett for at noe spam slipper gjennom uansett hvilken løsning du går for, men har inntrykk av at Contact Form 7 er spesielt vanskelig fordi du trenger ekstra/tilleggs-utvidelser for å bruke reCaptcha etc. En form for spambeskyttelse burde finnes “ut av boksen” i alle skjemautvidelser i 2024!

Logg inn for å svare.