TERMS OF SERVICE

TJENESTEVILKÅR

Vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd.

avtale for tjenester levert lq

Tjenesten eies av R. STRØMSNES ENK (org. nr 918881603) heretter kalt «eStudium», «estudium.no», «vi»«oss» eller «vår». Nettstedadressen vår er estudium.no og kontaktinformasjon finnes på denne siden.

Innholdsfortegnelse

Introduksjon

eStudium tilbyr kjøp av kurs, medlemskap og andre digitale tjenester. Dette er i hovedsak personlig tilpassede tjenester som gir deg mulighet til å delta, se eller «streame» kurs over Internett.

Ved bruk av en eller flere tjenester på våre nettsider, bekrefter du at du godtar personvernerklæringen og tjenestevilkårene vi har satt. Hvis du på noe tidspunkt ikke godtar, eller av en eller annen årsak ikke kan overholde betingelsene som er gitt, kan du heller ikke bruke tjenesten.

Vår kontrakt med deg

Tjenestevilkårene styrer bruken av tjenestene våre, og utgjør en bindende kontrakt mellom deg og eStudium. Ved å opprette en konto hos oss, selv om du bare bruker de deler av tjenesten som er gratis, deltar i en prøveperiode, eller benytter de tjenester som krever at du kjøper tilgang, signerer du kontrakten.

Du som bruker samtykker elektronisk, og dette samtykket vil ha samme juridisk virkning som om kontrakten hadde blitt signert personlig. I den grad loven tillater det, er disse tjenestevilkårene ment å erstatte alle bestemmelser i gjeldende lov, som ellers kan begrense deres håndhevbarhet eller effekt, fordi de ble inngått elektronisk.

Dine personlige opplysninger

Vi bruker dine personlige data som beskrevet i vår personvernerklæring.

Vår rett til endringer

Fra tid til annen kan vi oppdatere tjenestevilkårene, eller av ulike årsaker endre tjenesten. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til, funksjoner, markedsforhold, teknologi, priser, system og betalingsmåter. Hvis vi gjør endringer i vilkårene, vil vi normalt varsle berørte brukere på forhånd.

I den utstrekning loven tillater det, er endringene gjeldende umiddelbart etter de er publisert på nettstedet estudium.no.

Dersom en eksisterende bruker opplever å bli vesentlig påvirket av en slik endring, vil brukeren kunne si opp tjenesten i henhold til vilkårene. Informasjon om brukerens ordrer, deltakelse eller medlemskap, finnes ved å gå inn på profil- og kundesider fra hovedmenyen. For eventuelle spørsmål, oppfordrer vi til å kontakte oss via kontaktskjemaet.

Generelt

Du må være over 18 år for å kjøpe kurs, medlemskap eller andre tjenester hos eStudium. Er du ikke det, krever det at du har samtykke hos foresatte. Ved å opprette en konto hos eStudium, må du i tillegg oppgi riktige kontaktopplysninger og en gyldig betalingsmåte. Disse opplysningene blir behandlet som forklart i vår personvernerklæring.

eStudium gjør det mulig for brukeren å koble til og spille av videoer med instruksjoner, veiledninger eller benytte annet opplæringsmateriell. Tjenesten inkluderer i hovedsak tilgang til kurs og dets nødvendige støttemateriell.

Du er ansvarlig for alle telefon- og datakostnader, og eventuelt andre avgifter og kostnader knyttet til din tilgang og bruk av tjenesten. Våre tjenester krever at du selv har nødvendig utstyr som kreves, som til eksempel telefon, datamaskin eller internettforbindelse for å kunne bruke tjenesten.

Hvis du velger å kjøpe tilgang til, eller bruker tjenester hos eStudium som innebærer betaling av et gebyr, samtykker du i å betale og være ansvarlig for betaling av gebyret og nødvendige skatter tilknyttet slik tilgang.

Hvis du oppgir kredittkortinformasjon eller annen metode for å betale for tjenester, erklærer og garanterer du herved at du er autorisert til å levere slik informasjon, og autoriserer eStudium til å belaste betalingsmetoden du har valgt.

Dersom betalingsmetoden mislykkes, eller kontoen din har forfalt, kan vi kreve inn skyldige avgifter ved hjelp av andre innkrevingsmekanismer. Dette kan omfatte og benytte andre betalingsmetoder du har registrert hos oss, og (eller) eventuelle inkassoer og juridiske gebyrer.

Vi kan eventuelt lukke tilgang til hele eller deler av tjenesten, i påvente av at du betaler beløpet som er oppgitt for tjenesten.

All din bruk, tilgang og andre aktiviteter knyttet til tjenester hos eStudium, må være i samsvar med gjeldende lover og regler, inkludert, uten begrensninger, lover knyttet til opphavsrett og annen bruk av immateriell eiendom, og til personvern og personlig identitet.

Du samtykker å overholde alle gjeldende lover angående overføring av tekniske data.

Betaling

Tjenester du kjøper hos eStudium har en varighet på 12 måneder fra kjøpsdato. I denne perioden gis det fri tilgang til tjenesten, og eventuelle tilknyttede oppdateringer som publiseres i samme periode er inkludert.

I denne perioden vil du gis tilgang til sosiale kanaler som tilhører tjenesten du har kjøpt, hvor du blant annet, men ikke begrenset til, kan kommunisere med instruktør og andre deltakere.

Etter perioden er utløpt, kan du fornye tilgang til tjenesten og eventuelle oppdateringer, til prisen som er satt på det tidspunktet du velger å fornye tilgang til tjenesten. Merk at prisendringer er sjeldne, men kan forekomme.

Ved uteblitt fornyelse eller betaling, forbeholder eStudium seg retten til å avslutte tilgang til tjenester, kurs, materiell osv. Dersom dette skulle skje deg, kan du logge inn på våre nettsider og fornye tilgang når du selv ønsker.

Du er selv ansvarlig for oppmøte, og eventuelle løpende medlemskap hos eStudium. Vi refunderer ikke gebyret dersom du har glemt å avbestille, eller om du har valgt å ikke logge inn på kontoen din. Hvis du har spørsmål eller noe er uklart, oppfordrer vi deg til å kontakte oss via kontaktskjemaet.

Tjenester hos eStudium kan betales med kredittkort via Stripe, PayPal og- eller Vipps. Betaling skjer ved hjelp av en trygg og sikker tjeneste levert av tredjepart. Vi har ikke tilgang til dine betalingsopplysninger.

Rabattkuponger som brukes til å betale for tjenester hos eStudium, kan bare gi tilgang til en tjeneste eller kurs. Resterende tjenester og eventuelle fornyelser du velger å kjøpe samme med, eller senere, vil bli belastet med ordinære priser.

Når du kjøper en tjeneste hos eStudium, vil du få tilgang med det samme, forutsatt at det usannsynlige ikke skjer og det oppstår problemer med å bekrefte betalingen.

Angrerett

Angrerett gjelder ikke ved kjøp av digitale produkter (angrerettloven kapittel 6 §22) etter at tjenesten er levert. I det du har betalt for et kurs eller andre tjenester hos eStudium, og tatt i bruk tjenesten (som til eksempel ved å logge inn på våre nettsider) erkjenner du at angreretten går tapt.

Dersom du ønsker å angre på kjøpet, må du si ifra til oss skriftlig på e-post eller via kontaktskjemaet innen 14 dager fra du fikk tilgang til tjenesten.

Brukerkonto

Brukerkontoen din hos eStudium er personlig og skal kun benyttes av deg. Du kan ikke laste ned, kopiere eller dele innholdet fra våre nettsider, kurs eller (private) sosiale kanaler med andre.

Ved eventuelt misbruk risikerer du at vi lukker tilgang til tjenester, og i verste fall kan vi straffeforfølge saker som vi mener er alvorlige.

Har du problemer, eller behov for at familie, venner eller kjente får tilgang til tjenesten du har kjøpt, oppfordrer vi deg til å kontakte oss først.

For at du skal kunne opprettholde brukerkontoen og dens sikkerhet, bør du ikke avsløre passordet eller annen informasjon tilknyttet muligheten for vedkommende å logge inn på kontoen din.

Du bør også være oppmerksom på at all kommunikasjon som ber om at du sender personlige eller andre sensitive opplysninger, er et forsøk på svindel. eStudium vil aldri be deg sende sensitive opplysninger på e-post eller via sosiale kanaler på nettstedet.

Dersom vi mistenker at uvedkommende har fått tilgang til brukerkontoen din, kan vi velge å be deg endre passord, eller sette kontoen på vent for å beskytte deg og andre brukere av eStudium.

Tilgjengelighet

Du som bruker anerkjenner at datatrafikk over Internett kan i perioder føre til forsinkelser under nedlasting av informasjon fra eStudium, og følgelig kan ikke holde oss ansvarlig for eventuelle forsinkelser som er regnet som vanlige.

Dette inkluderer at nettstedet ikke vil være tilgjengelig uten avbrudd i perioder hvor det oppstår tekniske vanskeligheter utenfor vår kontroll, eller forårsaket av oppgradering, modifisering eller rutinemessig vedlikehold.

Markedsføring

I noen kurs, medlemskap eller tjenester hos eStudium, kan enkelte koblinger være affilierte koblinger. Det betyr at eStudium, instruktør eller andre involverte, vil motta en liten kommisjon dersom du velger å kjøpe gitt produkt. Dette koster ikke deg noe ekstra, tvert imot kan noen produkter eller tjenester være rimeligere ved å benytte slike koblinger.

Det kan forekomme at tjenester hos eStudium anbefaler produkter eller tjenester hos tredjepart. Et eksempel, men ikke begrenset til, er at en instruktør anbefaler deg å velge en bestemt leverandør for webhotell når du skal lage din egen nettside.

Som i mange andre situasjoner i livet ellers, er det unngåelig at anbefalinger forekommer. Vi oppfordrer alle instruktører til å bare anbefale anerkjente produkter som de har testet selv og har gode erfaringer med, men til syvende og sist er det opp til deg hvor vidt du vil følge denne type råd eller markedsføring.

Brukerstøtte

Vi ønsker å understreke at det er noe begrenset hvor vidt eStudium kan bistå med brukerstøtte for, eller hjelpe deg med å utvikle personlige prosjekter.

Har du derimot problemer relatert til tjenester vi leverer, ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss. Vi vil forsøke å løse disse så snart det er praktisk mulig.