VI STREKKER OSS LANGT FOR DEG

TJENESTEVILKÅR

Tjenesten eStudium eies av R. STRØMSNES ENK (org. nr 918881603) heretter kalt «estudium.no», «eStudium», «vi», «oss» eller «vår».

Nettstedadressen vår er estudium.no og kontaktinformasjon finnes på denne siden.

 

Introduksjon

eStudium tilbyr kjøp av kurs, medlemskap og andre digitale tjenester. Dette er i hovedsak personlig tilpassede tjenester, som gir deg mulighet til å delta, se eller «streame» kurs over Internett.

Ved bruk av våre tjenester, bekrefter du at du godtar personvernerklæringen og brukerbetingelser. Hvis du på noe tidspunkt ikke godtar eller ikke kan overholde betingelsene, kan du ikke bruke tjenesten.

 

Vår kontrakt med deg

Tjenestvilkårene styrer din bruk av tjenestene våre, og utgjør en bindende kontrakt mellom deg og eStudium. Ved å opprette en konto hos eStudium, selv om du bruker deler som er gratis, deltar på en prøveperiode, eller de som krever at du kjøper tilgang, signere du kontrakten.

Brukeren samtykker at i dets samtykke, gitt elektronisk, vil ha samme juridiske virkning som om den hadde blitt signert personlig. I den grad loven tillater det, er disse tjenestevilkårene ment å erstatte alle bestemmelser i gjeldende lov, som ellers kan begrense deres håndhevbarhet eller effekt, fordi de ble inngått elektronisk.

 
 

Dine personlige opplysninger

Vi vil bare bruke dine personlige data som beskrevet i vår personvernerklæring.

Vår rett til endringer

Fra tid til annen kan vi oppdatere vilkårene, eller endre tjenesten av ulike årsaker. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til, funksjoner, markedsforhold, teknologi, priser, system og betalingsmåter. I den utstrekning loven tillater det, er endringene gjeldende umiddelbart etter publisering på nettstedet vårt. Hvis vi gjør endringer i vilkårene, vil vi normalt varsle berørte brukere på forhånd.

Dersom en eksisterende bruker opplever å bli vesentlig påvirket av en slik endring, vil brukeren kunne si opp tjenesten i henhold til vilkårene. Informasjon om brukerens ordrer, deltakelse eller medlemskap, finnes ved å gå inn på profil- og kundesider fra hovedmenyen. For eventuelle spørsmål, oppfordrer vi til å kontakte oss via kontaktskjemaet.

Generelt

Du må være over 18 år for å kjøpe et kurs eller medlemskap hos eStudium. Er du ikke det, krever det at du har samtykke hos foresatte. Ved å opprette en konto hos eStudium, må du i tillegg oppgi riktige kontaktopplysninger og en gyldig betalingsmåte. Opplysninger blir behandlet som forklart i vår personvernerklæring.

eStudium gjør det mulig for brukere å koble til å spille av videoer med instruksjoner, veiledninger eller tilgang til annet opplæringsmateriell. Tjenesten inkluderer, uten begrensning, tilrettelegging og levering av kurs og nødvendig støttemateriell.

Du er ansvarlig for all service, telefon- og datakostnader, eller andre avgifter og kostnader knyttet til din tilgang og bruk av tjenesten. Våre tjenester krever at du selv har telefon, datamaskin eller lignende utstyr som kreves for å kunne bruke tjenesten.

Hvis du velger å få tilgang til, eller bruke tjenester hos eStudium som innebærer betaling av et gebyr, samtykker du i å betale og vil være ansvarlig for betaling av gebyret og skatter tilknyttet slik tilgang. Hvis du oppgir kredittkortinformasjon eller annen metode for å betale for tjenesten, erklærer og garanterer du herved at du er autorisert til å levere slik informasjon, og autoriserer eStudium til å belaste betalingsmetoden din.

Dersom betalingsmetoden mislykkes, eller kontoen din har forfalt, kan vi kreve inn skyldige avgifter ved hjelp av andre innkrevingsmekanismer. Dette kan omfatte å belaste andre betalingsmetoder som er registrert hos oss, og eller eventuelle inkasso og juridiske gebyrer.

Vi kan eventuelt lukke tilgang til deler, eller hele tjenesten, i påvente av at du betaler beløpet som er oppgitt for tjenesten.

All din bruk, tilgang og andre aktiviteter knyttet til tjenestene hos eStudium, må være i samsvar med gjeldende lover og regler, inkludert, uten begrensninger, lover knyttet til opphavsrett og annen bruk av immateriell eiendom, og til personvern og personlig identitet. Du samtykker i å overholde alle gjeldende lover angående overføring av tekniske data fra eStudium.

 

Betaling

Kurs eller andre tjenester du kjøper hos eStudium, har en varighet på 12 måneder fra kjøpsdato. I denne perioden gis fri tilgang, og inkluderer eventuelle tilknyttede oppdateringer som publiseres i samme periode.

I denne perioden vil du gis tilgang til de sosiale kanaler som tilhører tjenesten du har kjøpt, hvor du blant annet, men ikke begrenset til, kan kommunisere med instruktør og andre deltakere.

Etter perioden er utløpt, kan du fornye tilgang til tjenesten og eventuelle oppdateringer, til prisen som er satt på det tidspunktet du velger å fornye tilgang til tjenesten. Merk at prisendringer er sjelden, men kan forekomme.

Ved uteblitt fornyelse eller betaling, forbeholder eStudium seg retten til å avslutte tilgang til tjenesten, kurs, materiell osv. Dersom dette skulle skje deg, kan du logge inn på våre nettsider og fornye medlemskap når du selv ønsker.

Du er selv ansvarlig for ditt medlemskap hos eStudium. Vi refunderer ikke gebyret, selv om du har valgt å ikke logge inn på kontoen din. Hvis du har spørsmål eller noe er uklart, oppfordrer vi deg til å kontakte oss via kontaktskjemaet.

Tjenesten hos eStudium kan betales med kredittkort via Stripe, PayPal og- eller Vipps. Betaling skjer ved hjelp av en trygg og sikker tjeneste levert av tredjepart. Vi har ikke tilgang til dine betalingsopplysninger.

Rabattkuponger som brukes for å betale for tjenesten, kan bare gi tilgang til et enkelt kurs, de resterende tjenestene og eventuelle fornyelser du velger å kjøpe sammen med, eller senere, vil bli belastet med ordinære priser.

Når du kjøper et kurs eller en tjeneste hos eStudium, vil du få tilgang med det samme, forutsatt at det usannsynlige ikke skjer og det oppstår problemer med å bekrefte betalingen.

 

Angrerett

Angrerett gjelder ikke ved kjøp av digitale produkter (angrerettloven kapittel 6 §22) etter at tjenesten er levert. I det du har betalt for et kurs, eller andre tjenester hos eStudium, og tatt i bruk tjenesten, som til eksempel ved å logge inn på våre nettsider, erkjenner du at angreretten går tapt.

Dersom du ønsker å angre på kjøpet, må du si ifra skriftlig på e-post eller via kontaktskjemaet innen 14 dager fra du fikk tilgang til tjenesten.

 

Brukerkonto

Brukerkontoen din hos eStudium er personlig, og kan kun benyttes av deg. Du kan ikke laste ned, kopiere eller dele innholdet på våre nettsider, kurs eller (private) sosiale kanaler med noen andre.

Ved eventuelt misbruk risikerer du at vi lukker tilgang til tjenesten, og i verste fall kan vi straffeforfølge saker som vi mener er alvorlige.

Har du problemer, eller behov for at familie, venner eller kjente får tilgang til tjenesten du har kjøpt hos oss, oppfordrer vi deg til å kontakte oss først.

For at du skal kunne opprettholde brukerkontoen, bør du ikke avsløre passordet eller annen informasjon tilknyttet muligheten for å logge inn på kontoen, til uvedkommende. 

Du bør også være oppmerksom på at all kommunikasjon som ber om at du sender oss personlige opplysninger, eller annen sensitiv informasjon som til eksempel kredittkortopplysninger eller passord, er et forsøk på svindel. eStudium vil aldri be deg sende sensitive opplysninger på e-post eller via sosiale kanaler.

Dersom vi mistenker at uvedkommende har fått tilgang til brukerkontoen din, kan vi velge å avslutte kontoen midlertidig, eller sette den på vent for å beskytte deg og andre brukere av tjenesten hos eStudium.

 
 

Tilgjengelighet

Brukeren anerkjenner at datatrafikk over Internett kan i perioder føre til forsinkelser under nedlasting av informasjon fra nettstedet, og følgelig kan ikke brukeren holde eStudium ansvarlig for eventuelle forsinkelser som er regnet som vanlige.

Du aksepterer at nettstedet ikke vil være tilgjengelig uten avbrudd i perioder hvor det oppstår tekniske vanskeligheter utenfor vår kontroll, eller forårsaket av oppgradering, modifisering eller rutinemessig vedlikehold av tjenesten.

 

Markedsføring

I noen kurs, medlemskap eller tjenester på våre nettsider, kan enkelte koblinger være affilierte koblinger. Det betyr at eStudium, instruktør eller andre involverte, vil motta en liten kommisjon dersom du velger å kjøpe gitt produkt. Det koster ikke deg noe ekstra å bruke disse koblingene, tvert imot, noen produkter eller tjenester kan være rimeligere ved å benytte disse koblingene.

Det kan forekomme at noen kurs, instruktører, medlemmer eller tjenester hos eStudium, anbefaler produkter eller tjenester hos tredjepart. Et eksempel, men ikke begrenset til, er at en instruktør anbefaler deg å velge en bestemt leverandør for webhotell når du skal komme i gang med dine egne nettsider.

Som i mange andre situasjoner i livet ellers, er det unngåelig at slike anbefalinger forekommer. Vi oppfordrer alle våre instruktører til å bare anbefale anerkjente produkter som de har testet selv, har gode erfaringer med – men til syvende og sist er det opp til deg hvor vidt du vil følge denne type råd eller markedsføring.

 

Brukerstøtte

Ta kontakt med oss dersom du har problemer. Vi vil forsøke å løse eventuelle problemer så snart det er praktisk mulig.

Du er viktig for oss, og det gleder oss å kunne svare på spørsmål, hjelpe deg med problemer relatert til tjenesten eller motta tilbakemeldinger.

Samtidig er eStudium først og fremst en tjeneste som leverer undervisning hvor vi ønsker å gjøre deg selvstendig og finne svar på ulike utfordringer du har. Utover det, er det begrenset hvor vidt eStudium kan bistå med brukerstøtte for, eller hjelpe deg med å utvikle dine personlige prosjekter.