DU ER VIKTIG FOR OSS

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvis du har spørsmål som du ikke finner svar på, hører vi gjerne fra deg. 

Du kan kontakte eStudium ved å bruke kontaktskjemaet eller sende oss en e-post. Gjelder henvendelsen spørsmål vedr. et kurs du deltar på, kan du kontakte instruktøren via direktemelding, eller benytte deg av de sosiale kanalene grupper og forum.

 
 
 

Generelt

For å delta på et kurs, må du først kjøpe eller melde deg på fra kursoversikten. Dersom du ikke har en bruker eller login hos oss fra før, vil det opprettes en for deg, og du kan starte kurset med det samme.

 
 

Hvert kurs inneholder flere leksjoner og emner. Disse består i hovedsak av videoer, men kan også inneholde tekst, bilder og illustrasjoner osv. Et kurs gir også tilgang til private sosiale grupper og forum, hvor du kan kommunisere med instruktører eller andre kursdeltakere.

Du velger selv når du vil begynne. Våre kurs tilrettelegger for at du kan ta de når du har tid, i eget tempo, uavhengig av hvor du måtte befinne deg.

Når du logger deg inn, er alle kursene dine tilgjengelig fra profilen din – eller ved å velge «Mine Kurs» fra hovedmenyen. I tillegg vil du kunne gå til dem direkte fra kursoversikten.

Når du kjøper tilgang til et kurs, er det tilgjengelig for deg i en periode på 12 måneder fra kjøpsdato. Dersom du ønsker tilgang lenger, kan du forlenge kursperioden på våre nettsider.

Hvis du ikke mottar e-post, er det stor sjanse for at meldingen har blitt merket som spam av e-postleverandøren din, og havnet i boksen for søppelpost. Vennligst se om det er tilfelle hos deg, og merk e-postmeldinger fra @estudium.no som «ikke søppelpost». Kontakt oss gjerne dersom problemet vedvarer, eller om det er noe vi kan hjelpe deg med.

Quiz

Det er en fordel å fullføre leksjoner, emner og quizer i den rekkefølgen som instruktøren har satt sammen. Samtidig er det vanligvis mulig å gå videre til neste leksjon uten å fullføre quiz.

Vær oppmerksom på at «eksamen» (den siste quizen i kurset) krever at du først fullfører tidligere quizer.

Det er instruktøren som bestemmer hvor mange feil du kan ha, og hvor mange forsøk du har. Hvis du av en eller annen årsak har brukt opp alle forsøkene dine, tar du bare kontakt med oss, eller sender instruktøren en melding (fra grupper i hovedmenyen).

Resultatet viser så fort du har fullført en quiz, i tillegg vil en e-postmelding som bekrefter dette bli sendt til deg.

Sosialt

En gruppe er et «digitalt» klasserom hvor instruktører og deltakere innenfor et fagområde er samlet. Her kan du se hvem de er, besøke profiler og sende meldinger til hverandre.

Hver gruppe består av en medlemsoversikt, «vegg» eller aktivitetsstrøm og et eget forum.

På «veggen» kan du lese det siste som har hendt i gruppen, og dermed holde deg oppdatert med siste nytt. Hvis du vil, kan du poste oppdateringer selv, skrive en status og kommentere eller like en handling fra noen av de andre i gruppen.

Forumet inneholder litt lengre diskusjoner, hjelp til konkrete utfordringer eller typiske spørsmål- og svartråder.

eStudium oppfordrer alle til å være aktive, men hvis du ikke føler for det – er det også selvsagt helt greit.

 

Når du sender en melding til noen, er det bare mottakeren som vil kunne lese den.

Skriver du noe i forumet eller i aktivitet, vil alle som tilhører gruppen eller klasserommet kunne lese, like og svare på den.

Aktivitet er en «vegg» som forteller deg siste oppdateringer og aktiviteter som er tilknyttet gruppen du er medlem av.

Hvis du har vært borte fra studiene en stund, er dette en rask måte å oppdatere seg eller engasjere seg sammen med andre. Publiser gjerne oppdateringer som er relevante for kurset, eller fortell om noe som du ønsker å dele med de andre.

En gruppe er et «digitalt» klasserom hvor instruktører og deltakere innenfor et fagområde er samlet. Her kan du se hvem de er, besøke profiler og sende meldinger til hverandre.

Hver gruppe har i tillegg sitt eget forum, som kan benyttes til litt lengre diskusjoner, hjelp til utfordringer eller andre typiske spørsmål- og svartråder.