DU ER VIKTIG FOR OSS

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvis du har spørsmål som du ikke finner svar på, hører vi gjerne fra deg. 

Du kan kontakte oss ved å bruke kontaktskjemaet eller sende oss en e-post. Gjelder henvendelsen spørsmål vedr. et kurs du deltar på, anbefaler vi at du kontakter instruktøren via direktemelding eller benytter forumet.

 
 
 

Generelt

Nei, alle kursene vi har tilgjengelig på våre nettsider er nettkurs og består av videoer du kan spille av på en datamaskin, nettbrett eller mobil.

 
 

For å delta på kurs må du først melde deg på et kurs fra kursoversikten.
Når du har meldt deg på eller kjøpt et kurs vil du få tilgang umiddelbart og kan begynne på kurset med det samme.

 
 

Hvert kurs er delt opp i leksjoner og emner. Leksjoner er som overordnede temaer som inneholder en rekke mindre emner.
Et kurs består i hovedsak av videoer, men kan også inneholde noe tekst, bilder, illustrasjoner m.m.

Når du melder deg på et kurs, vil du også få tilgang til grupper og forum hvor du kan kommunisere andre i felleskapet vårt.

Du velger selv når du vil begynne. Kursene er tilrettelagt slik at du kan ta de når du selv har tid, i eget tempo, uavhengig av hvor du måtte befinne deg.

Når du logger deg inn på brukeren din, er alle kursene dine tilgjengelig fra profilen din.

Det enkleste er å gå til «Mine Kurs» fra profilmenyen din (oppe til høyre på nettsiden).  Kurs du deltar på er også tilgjengelig direkte fra kursoversikten.

Når du melder deg på kurs, er det tilgjengelig for deg i 12 måneder fra kjøpsdato.

I denne perioden kan du spille av videoer og bruke alt kursinnholdet så mange ganger du vil. Når et kurs er utgått, kan du eventuelt forlenge tilgangsperioden fra våre nettsider.

Hvis du ikke mottar e-postmeldinger, er det stor sjanse for at meldingene har blitt merket som spam av e-postleverandøren din. Vennligst sjekk boksen for søppelpost og velg at disse e-postmeldingene ikke er spam.

Kontakt oss gjerne dersom problemet vedvarer, eller om du savner e-postmeldinger vi burde sendt deg.

Quiz

Ja og nei. Det er selvsagt en fordel om du fullfører alle leksjoner, emner og quizer i riktig rekkefølge, men det er vanligvis mulig å hoppe over en quiz fortsette til neste leksjon dersom du ønsker det.

Vær oppmerksom på at du må fullføre alle quizer inkludert «eksamen» (den siste quizen i kurset) for å motta kursbevis.

Det er instruktøren som bestemmer hvor mange feil du kan ha på en quiz, og hvor mange forsøk du har. Hvis du av en eller annen årsak har brukt opp alle forsøkene dine, tar du bare kontakt med oss eller instruktøren for hjelp.

Resultatet viser så fort du har fullført en quiz, i tillegg vil en e-postmelding som bekrefter dette bli sendt til deg automatisk.

Sosialt

En gruppe er et «digitalt» klasserom hvor instruktører og deltakere innenfor et fagområde er samlet. Her kan du se hvem de er, besøke hverandres profiler og sende direktemeldinger.

eStudium oppfordrer alle til å være aktive i våre sosiale kanaler, men hvis du ikke føler for det – er det også selvsagt helt greit.

 

Når du sender en direktemelding til noen, er det bare mottakeren som vil kunne lese den.

Skriver du noe i forumet derimot, vil andre kunne lese, like og svare på innlegget.

Noen grupper har en egen «vegg» som kalles for aktivitet. Denne vil fortelle deg og alle andre medlemmer i gruppen om de siste aktivitetene tilknyttet gruppen.

En gruppe er et «digitalt» klasserom hvor instruktører og deltakere innenfor et fagområde er samlet. Her kan du se hvem de er, besøke profiler og sende direktemeldinger til hverandre.

Forum er derimot åpent for alle medlemmer og benyttes til lengre diskusjoner, hjelp til utfordringer eller typiske spørsmål- og svartråder.