OM

HVEM ER ESTUDIUM?

Hvem vi er og hvordan vi ble til.

litt om hvem vi er lq

Introduksjon

eStudium ble grunnlagt av Ronald Strømsnes i 2020 som et pilotprosjekt i en tid preget av COVID-19 pandemien. Hjemmekontor ble et viktig tiltak for å begrense smitte, og mange private, små- og mellomstore bedrifter så behovet for å styrke sin tilstedeværelse på Internett.

På grunn av situasjonen og økende etterspørsel etter nettbaserte løsninger, valgte vi å prioritere kurs og tjenester som hjelper personer med ulik bakgrunn å skape sine egne nettsider, blogger og nettbutikker.

Selv om eStudium sin kjernekompetanse ligger innenfor webdesign og utvikling, har vi ambisjoner om å utvide det faglige tilbudet til flere områder etter hvert som vi vokser og utvikler oss.

Fra en til flere

I dag består eStudium av et lite team som arbeider hel- og deltid med nettkurs. Vår målsetning er å tilby oppdaterte og kvalitetsrike kurs tilpasset privatpersoner, små og mellomstore bedrifter, og fokusere på praktiske ferdigheter som gir verdi.

I 2023 tok vi steget for å utvikle nye nettsider som er bedre tilpasset fremtidens behov, med økt brukervennlighet og mulighet for flere arrangører å jobbe samtidig med sine egne kurs. På sikt vil vi også søke å tiltrekke oss flere instruktører som kan publisere og selge sine egne kurs gjennom vår plattform.

estudium liten gruppe mennesker

Interaktivitet

For eStudium har det hele tiden vært essensielt å tilby høy interaktivitet for våre brukere. Vi forstår at noen foretrekker å gjennomføre kurs helt selvstendig, mens andre ønsker å føle seg mer inkludert i læringsprosessen.

Derfor legger eStudium til rette for begge tilnærminger: Du kan velge å gjennomføre opplæringen helt på egen hånd, eller delta i forum og grupper (digitale klasserom) hvor du kan kommunisere med instruktør og andre deltakere.

Hvis du ønsker det, kan du på vår plattform “rekke opp hånden” for å stille spørsmål eller samhandle med andre kursdeltakere, akkurat som på et tradisjonelt kurssenter.

Bli med på laget?

For øyeblikket er vi bare noen få som produserer kurs, noe som begrenser antallet kurs vi kan tilby. På sikt planlegger vi å utvide kursutvalget, og tilby opplæring innen flere fagområder.

Hvis du ønsker å bli med på laget, enten du vil selge dine egne kurs gjennom oss, eller bidra på andre måter, er vi svært interessert i å høre fra deg.

Takk for din interesse!