HVEM ER ESTUDIUM?

OM

Intro

eStudium ble etablert i 2020 av Ronald Strømsnes. I denne perioden ble hjemmekontor- og nettkurs effektive virkemidler for å kunne redusere smittespredning i forbindelse med COVID-pandemien, men samtidig er det en stor mangel på tilbydere i det norske markedet. Dette ønsker eStudium å endre, og plattformen introduserer et nytt nivå av interaktivitet og følelsen av et ekte digitalt klasserom.

I dag er eStudium en liten gruppe mennesker som jobber med nettkurs på hel- og deltid. Vi ønsker å tilby oppdaterte nettkurs for private, små- og mellomstore bedrifter. Gode oppdaterte kurs som gir praktiske ferdigheter, kan være vanskelig å finne.

Slik det er I livet ellers, når du tar utdanning eller deltar på kurs, kan du rekke opp hånden for å stille spørsmål, kommunisere eller dele erfaringer. Hos de fleste leverandører av nettkurs derimot, kan du ikke dele hverken erfaringer eller kommunisere underveis – utenom det å sende en melding via et kontaktskjema eller sende en e-post.

Hos eStudium har vi endret på det. Når du melder deg på kurs blir du automatisk medlem av et digitalt klasserom, hvor du kan kommunisere med instruktører eller andre deltakere. Her kan du poste statusoppdateringer, stille spørsmål, dele erfaringer. Ja, du kan til og med fortelle hva du laget til middag, eller poste bilder av prosjektet du holder på med.

I startfasen vil antall kurs være noe begrenset – men hvilke kurs vil tilbyr vil bli til flere, og etter hvert vil vi tilby kurs innen mange ulike emner. Kursene er en gylden mulighet til å utvide din bedrift, hobby eller karriere med en sterk og oppdatert CV.

 
 

Oppdateringer

Nedenfor kommer informasjon om de siste oppdateringene, eller viktige endringer på våre nettsider.

  • Vi har oppdatert sidene for tjenestevilkår og personvern (12.04.2021)
  • Nytt kurs: WordPress for Nybegynnere (07.04.2021)