HVEM ER ESTUDIUM?

OM

Introduksjon

eStudium ble etablert i 2020 av Ronald Strømsnes. I denne perioden ble hjemmekontor- og nettkurs effektive virkemidler for å kunne redusere smittespredning i forbindelse med COVI19-pandemien, men samtidig manglet det tilbydere i det norske markedet.

I dag er eStudium en liten gruppe mennesker som jobber med nettkurs på hel- og deltid. Vi ønsker å tilby gode oppdaterte kurs for private, små- og mellomstore bedrifter som gir praktiske ferdigheter.

For eStudium har det hele tiden vært viktig å skape et høyt nivå av interaktivitet, og at medlemmer skal kunne føle at de er i et digitalt klasserom eller felleskap.

Når du tar utdanning eller deltar på kurs i den virkelige verden, kan du rekke opp hånden for å stille spørsmål eller kommunisere med de andre deltakerne. Det har vært viktig for oss å gjenskape: Hos eStudium kan du kontakte instruktøren, stille spørsmål eller snakke med de andre deltakerne når du ønsker det!

Det er fordi at når du melder deg på kurs hos eStudium, blir du automatisk medlem av en gruppe innen den sjangeren kurset tilhører, til eksempel «Webdesign og utvikling». I gruppen kan du være sosial med de andre deltakerne, dele oppdateringer, sende meldinger eller diskutere relevante emner i forumet.

I startfasen vil antall kurs være noe begrenset. Hvilke kurs vi tilbyr vil bli til flere, og etter hvert vil vi tilby kurs innen mange ulike sjangere. Har du lyst å bidra med noe, hører vi gjerne fra deg.

Oppdateringer

18.08.2021

07.08.2021

  • Nytt Medlemmer kan nå laste opp bilder som kan deles i meldinger, grupper og forum.
  • Notat Opplastede bilder kan sorteres i album fra medlemmets profilside.
  • status rettet Videospilleren husker hvor langt brukere er kommet, og kan nå fortsette der de stoppet.

12.04.2021

07.04.2021

  • Nytt Kurs – WordPress for Nybegynnere.
  • Nytt Medlemmer samler poeng ved å være aktive på eStudium.
  • Oppdatert Medlemmer kan nå laste opp eget profil- og forsidebilde.