Vi lanserer Vipps som betalingsløsning!

estudium lanserer vipps betalingslosning lq

Vipps har for lengst etablert seg som en solid, sikker og rask måte å betale for varer og tjenester. Etter tilbakemeldinger fra våre kunder som har savnet Vipps som betalingsalternativ i kassen, er vi glad for at dette nå er på plass.

Hva er Vipps?

Vipps er en betalingsløsning hvor du bruker Vipps-appen på mobiltelefonen din til å betale for produkter, tjenester eller overføre penger til venner og bekjente med øyeblikkelig virkning. Vipps gjør at du ikke lenger trenger å skrive inn detaljer for bank- eller kredittkort.

Vipps er kanskje den heteste betalingsmetoden for norske nettbutikker, den er svært populær. Som kunde slipper du å tenke på brukernavn, passord eller dele sensitive opplysninger. Det eneste du trenger er appen på telefonen.

Handler du via Vipps får du også enkelt tilgang til kvitteringen din direkte i appen.

Hvordan fungerer det?

Hos oss er det enkelt å kjøpe tilgang til kurs og betale de med Vipps. Når du kommer til kassen, velger du bare Vipps som betalingsalternativ fra menyen.

Tast inn telefonnummeret ditt og klikk på «Neste». Du vil nå motta en melding fra Vipps på telefonen din hvor du må bekrefte betalingen i Vipps-appen.

betal med vipps hos estudium lq

Start nettkurset umiddelbart

Når du kjøper nettkurs hos eStudium kan du starte så fort betalingen er bekreftet. Dette tar normalt ikke mer enn noen sekunder og du får tilgang til kursmateriellet umiddelbart.

Hvis du ikke allerede har en brukerkonto på våre nettsider, vil en konto automatisk opprettes for deg. Vennligst sjekk e-postadressen din for kvittering og detaljer om kontoen din.

Noen kan oppleve at e-postmeldinger fra eStudium havner i spam- eller søppelboksen. Hvis du ikke kan finne e-postmeldinger fra eStudium etter fullført ordre, er det stor sannsynlighet for at du finner meldingene i spamboksen.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål eller det er noe vi kan hjelpe deg med.

Kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *