Velkommen Forum Webdesign og utvikling Spørsmål vedr. kursinnhold i WordPress for Nybegynnere

 • Spørsmål vedr. kursinnhold i WordPress for Nybegynnere

  Publisert av Nemina den 23/04/2023 kl 19:59

  Jeg har planer om å melde meg på WordPress kurs og lurer på om kurset dekker temaet Gutenberg og/eller “nettstedredigering”. Jeg har hørt at dette er en ny og nyttig funksjon som kan forbedre arbeidsflyten når man bygger nettsider.

  Hvis noen av dere har gjennomført kurset eller vet om dette temaet blir dekket, vil jeg sette stor pris på tilbakemelding. Takk på forhånd!

  Ronald svarte 1 år siden 2 Medlemmer · 1 Svar
 • 1 Svar
 • Ronald

  Administrator
  28/04/2023 kl 14:00

  Den nye utgaven av WordPress-kurset er nesten klart, og jeg vet mange har ventet på denne oppdateringen. Det har vært noen utfordringer i forbindelse med alle endringene som har kommet til WordPress de siste 6-8 månedene, noe av innholdet i kurset måtte lages flere ganger!

  For å svare på spørsmålet ditt så er dette kurset laget på nyeste versjon av WordPress. Gutenberg og temaredigeringsverktøyet er en sentral del av kurset. Noen steder, fordi fremgangsmåten er ulik for klassiske- og blokktemaer, har noen leksjoner et emne om hver.

  Et eget kurs om redigeringsverktøy for blokktemaer (full site editing) er også i produksjon for de som ønsker å lære enda mer.

Logg inn for å svare.