Velkommen Forum Markedsføring Personlig eller rene annonsebrev

Tagged: 

 • Personlig eller rene annonsebrev

  Publisert av Peter Andre den 28/08/2023 kl 10:41

  Jeg strever litt med hva som bør stå i nyhetsbrevene jeg sender ut til abonnentene mine. Konkurrentene mine har stort sett rene annonsebrev, hvor alt innholdet handler om produkter og produktbeskrivelser. Det blir litt mye.

  Jeg har forsøkt meg på en litt mer personlig tilnærming, men i perioder opplever jeg liten respons. Har noen erfaringer å dele? Burde jeg gå for rene annonsebrev i stedet?

  Til informasjon selger jeg produkter innen hjem og interiør, hvis det har noen betydning.

  Nora svarte 9 måneder, 2 uker siden 2 Medlemmer · 1 Svar
 • 1 Svar
 • Nora

  Moderator
  29/08/2023 kl 08:09

  Det er flott at du utforsker ulike tilnærminger til nyhetsbrevene dine! Å finne riktig balanse mellom personlig innhold og produktfokus kan være utfordrende.

  Her er noen tips:

  1. Variert innhold: Prøv å inkludere en blanding av elementer. Du kan fortsatt inkludere produkter, men også legge til inspirerende interiørtips, DIY-prosjekter, kundehistorier eller bransjenyheter som kan interessere abonnentene dine.

  2. Verdi for leseren: Sørg for at innholdet du deler, gir merverdi til abonnentene. Dette kan være i form av tips og triks, eksklusive tilbud eller innsikt i trender innen hjem og interiør.

  3. Personlig preg: Fortsett å inkludere personlige elementer, men ikke overdriv det. Del korte historier om deg selv, teamet ditt eller bakgrunnen for produktene dine. Dette kan bidra til å skape en sterkere tilknytning til kundene.

  4. Engasjement: Spør abonnentene om deres meninger eller råd angående bestemte temaer. Dette kan oppmuntre til mer interaksjon og engasjement.

  5. Segmentering: Vurder å segmentere abonnentene dine basert på preferanser eller tidligere kjøp. Dette gjør det mulig å levere mer relevant innhold til hver gruppe.

  6. Testing: Utforsk forskjellige tilnærminger og analyser resultatene. Se hva som fungerer best for din målgruppe.

  Det er ikke nødvendig å gå for rene annonsebrev. Ved å tilby en mer variert og verdifull blanding av innhold, kan du potensielt øke engasjementet og responsen fra abonnentene dine. Husk at det kan ta litt tid å finne den perfekte balansen, så vær åpen for justeringer underveis.

Logg inn for å svare.