Velkommen Forum Webdesign og utvikling Noen tips for valg av nytt webhotell?

Tagged: 

 • Noen tips for valg av nytt webhotell?

  Publisert av Gjertrud den 29/09/2023 kl 21:38

  Jeg har lenge vært kunde hos Pro ISP, men som mange sikkert vet ble de kjøpt opp av One og i den forbindelse har mye endret seg. Har lyst å endre til en annen leverandør, er det noen som har tips til en god leverandør?

  Ronald svarte 1 måned, 4 uker siden 3 Medlemmer · 5 Svar
 • 5 Svar
 • Stine

  Medlem
  29/09/2023 kl 22:07

  Jeg forstår situasjonen din, spesielt etter endringene som fulgte oppkjøpet. Har du en stor nettside? Mange besøkende?

  Selv har jeg en liten nettbutikk og bruker Kinsta som min leverandør. De skiller seg ut, mildt sagt, særlig hvordan de svarer på support/chat innen minutter til alle døgnets tider. De er noe dyrere enn det du sikkert er vant med hos Pro, men du vil fort merke hvorfor.

 • Gjertrud

  Medlem
  30/09/2023 kl 00:14

  Jeg har en nettbutikk med ca. 300 produkter, litt usikker på hvor mange besøkende. Har Kinsta norske servere, hvis ikke, byr det på utfordringer i forhold til at mine besøkende er norske?

 • Ronald

  Administrator
  30/09/2023 kl 00:49

  Kinsta er veldig bra, helt perfekt for både små og store nettsted. De har rask support, gode servere og et brukervennlig kontrollpanel. Du vil ikke møte noen utfordringer med norske besøkende.

 • Gjertrud

  Medlem
  01/10/2023 kl 00:10

  Er kontrollpanelet enkelt å bruke? Hvordan ser det ut? Er alt på engelsk?

 • Ronald

  Administrator
  04/10/2023 kl 08:43

  Kinsta bruker et egenutviklet kontrollpanel hvor du finner alle de nødvendige verktøyene for et moderne WordPress-nettsted. Tjenesten som leveres er på et langt høyere nivå enn du finner hos tradisjonelle webhotell.

  Selve WordPress og oppgavene du utfører der er på norsk, men selve tjenesten fra Kinsta som kontrollpanel, brukerstøtte er på engelsk. Dette er den eneste ulempen jeg kan tenke meg (for de som ikke er så stødig i engelsk).

Log in to reply.