Velkommen Forum Webdesign og utvikling Kan jeg bruke WordPress uten noen bloggfunksjoner?

Tagged: ,

 • Kan jeg bruke WordPress uten noen bloggfunksjoner?

  Publisert av Jan Ove den 22/12/2023 kl 12:47

  Jeg har planlagt å bruke WordPress for en nettside til bedriften min, men jeg trenger egentlig ikke bloggfunksjonaliteten. Er det mulig å bruke WordPress kun for å lage en statisk nettside uten bloggdelen?

  Jeg ønsker bare en ren og profesjonell nettside uten de typiske bloggelementene. Har noen erfaring med dette, eller tips om andre plattformer som passer bedre til å gjøre dette?

  Ronald svarte 7 måneder siden 3 Medlemmer · 2 Svar
 • 2 Svar
 • Arian

  Medlem
  22/12/2023 kl 12:54

  Er selv ganske ny på WordPress, men har nylig stilt meg det samme spørsmålet selv. Jeg har funnet ut at du absolutt kan bruke WordPress for en enkel nettside.

  Jeg brukte bare “Sider” (ikke “Innlegg”) da jeg laget min side. Alt det som er for blogg i kontrollpanelet, er ikke synlig for besøkende.

 • Ronald

  Administrator
  26/12/2023 kl 10:25

  Det er ingen grunn til å se mot andre plattformer av den grunn. WordPress trenger ikke være en blogg eller inkludere en slik funksjon. Det velger du helt selv.

  Innholdstypen WordPress kaller for “Innlegg” kan brukes til andre ting enn blogginnlegg, til eksempel nyhetsoppdateringer om bedriften din, portefølje eller noe helt annet.

Logg inn for å svare.