Gutenberg: Full Site Editing

Lær hvordan bruke Gutenberg til å publisere innhold i WordPress, samt et steg videre med Full Site Editing som lar deg utforme hele nettstedet ved å lage eller tilpasse temamaler, mønstre, layouter og globale stiler.

Delta på kurs for å lære å publisere innhold med blokkeditoren Gutenberg i WordPress, og hvordan utforme hele nettstedet ved å lage eller tilpasse temamaler, mønstre, layouter og globale stiler (full site editing).

Kurset er midt i blinken for deg som trenger en grunnleggende innføring til blokkeditoren i WordPress, og for de som fortsatt bruker et klassisk WordPress-tema som vil lære hvordan skape raskere og mer effektive nettsted med mulighetene i Gutenberg.

Hva handler kurset om?

Kurs i Gutenberg starter med en grunnleggende innføring i hvordan bruke den innebygde blokkeditoren i WordPress. Det handler i første omgang om hvordan utføre generelle oppgaver som å redigere, lage og publisere sider og innlegg.

Gradvis leder kurset deg videre inn i grunnprinsippene for å bygge hele nettstedet med redigeringsverktøyet (full site editing) og hvordan du kan utforme eller tilpasse maler, mønstre, layouter og globale stiler.

Kurset gir deg en solid forståelse av hvordan blokktemaer i WordPress er spikret sammen, og hvor du går for å tilpasse nettstedet ned til den minste detalj ved å bruke de nye mulighetene som finnes i Gutenberg.

Ved å fullføre dette kurset vil du tilegne deg kunnskapen som er nødvendig for å skape et fullstendig og helhetlig nettsted med blokktemaer og Gutenberg som eneste verktøy.

Krav til forkunnskaper

Kurs i Gutenberg krever at du allerede har et WordPress-nettsted. Det er en fordel at du også har litt kjennskap til hvordan det mest grunnleggende i WordPress fungerer, men ikke et krav.

Ikke påmeldt
kr 799,00

Kurs inkluderer

  • 6 Leksjoner
  • 21 Emner
  • 3 Quizzer
  • Kurs Kursbevis