E-postmarkedsføring med Mailchimp

Lær hvordan komme i gang med egen e-postliste, konvertere publikum til abonnenter og sende ut kampanjer i form av e-postmeldinger.

E-postmarkedsføring med Mailchimp er et oppdatert nettkurs som lærer deg hvordan komme i gang med din egen e-postliste, konvertere publikum til abonnenter og sende ut kampanjer i form av e-postmeldinger.

Har du lyst å komme i gang med e-postmarkedsføring, men ikke helt vet hvordan? Vil du lære å lage ditt eget nyhetsbrev? Promotere nettsiden, bloggen eller nettbutikken din? Da er Mailchimp det foretrukne verktøyet verden over, mye fordi selskapet har satset tungt på brukervennlighet og tilbyr mange muligheter i en og samme plattform.

Hva handler kurset om?

I korte trekk handler kurset om hvordan du oppretter en gratis konto hos Mailchimp, starter din egen e-postliste, rekrutterer mennesker til å melde seg på e-postlisten din og hvordan sende ut kampanjer til abonnentene dine.

Kurset starter først med litt teori i forhold til litt grunnleggende om e-postmarkedsføring. Dette dreier seg om (blant annet) hva du bør tenke på før du begynner, hva er viktig underveis og gode praksiser du kan følge for å bygge tillit hos abonnentene dine.

Etterpå er kurset fylt med handlingsrettede trinn hvor du til å begynne med registrerer deg for en gratis konto hos Mailchimp, og lærer hvordan det nye brukergrensesnittet hos plattformen fungerer.

Videre vil du lære hvordan lage en e-postliste fra scratch, få brukere til å melde seg på som abonnenter og konvertere disse til faste tilhengere eller kunder. Det inkluderer bla. å opprette kampanjer, noen tips til hvordan skrive gode e-postmeldinger og analysere resultater fra kampanjer.

Forkunnskaper

Kurset tar som utgangspunkt at du ikke har brukt Mailchimp tidligere. Det kreves derfor ingen forkunnskaper for å ta kurset.

Du kan fint delta på leksjoner fra mobil, nettbrett eller datamaskin. For å praktisere det du lærer i kurset, vil du trenge en fungerende datamaskin med en nettleser som er tilkoblet internett.

Leksjoner

  • Introduksjon
  • Publikum
  • Leadsgenerering
  • Konverter
  • Kampanjer

Hver leksjon er delt opp i flere emner. Etter en leksjon kan du bli bedt om å fullføre en quiz eller noen spørsmål som ønsker å teste kunnskapen din, og hvor mye du husker så langt.

Ekstra kostnader

Kurset har ingen ekstra kostnader forutsatt at du bruker gratisutgaven av Mailchimp.

Ikke påmeldt

Kurs Inkluderer

  • 6 Leksjoner
  • 20 Emner