Elementor: Basis

Lær å skape fantastiske nettsider med Elementor! Utforsk grunnleggende teknikker og designprinsipper for å lage engasjerende og effektive nettsteder.

Utforsk mulighetene med Elementor og skap din ideelle nettside ved å mestre grunnleggende teknikker og metoder du lærer i dette kurset.

Dette inkluderer viktige teknikker og metoder i selve sidebyggeren, men også gode praksiser for hvordan nettstedet skal se ut som valg av fonter, farger, sidestruktur og mye mer.

Hva handler kurset om?

Det mange ikke tenker på når de åpner en sidebygger for første gang, er at de vil møte en helt tom, blank side. Da kommer det opplagte spørsmålet, hva gjør du nå?

I «Elementor: Basis» lærer du derfor ikke bare hvordan du bruker selve sidebyggeren, men også hva som er viktig å planlegge før du setter i gang. Hvordan skal nettstedet egentlig se ut? Hvilke fonter, farger eller bilder skal du bruke?

Kurset vil veilede deg gjennom hele denne prosessen. Etterpå lærer du å konfigurere Elementor, hvordan brukergrensesnittet er bygget opp, lage en «kommer snart» -side, velge stil for nettstedet, bruke widgeter, seksjoner, indre seksjoner, kolonner og mye mer.

Krav til forkunnskaper

Kurset passer best for nybegynnere som allerede har et WordPress-nettsted eller at du har litt kjennskap til WordPress fra før. Hvis du er helt ny i WordPress-verdenen, anbefaler vi at du fullfører WordPress for Nybegynnere først.

Ingen ekstra kostnader

Kurset kan gjennomføres med gratisversjonen av Elementor, men vær oppmerksom på at noen emner omhandler funksjoner kun tilgjengelige i Elementor Pro.

+6 påmeldte
Ikke påmeldt
kr 799,00

Kurs inkluderer

  • 6 Leksjoner
  • 28 Emner
  • 4 Quizzer
  • Kurs Kursbevis