Velkommen Forum Webdesign og utvikling Hva er den beste måten å få nettstedet synlig hos Google? Svar til: Hva er den beste måten å få nettstedet synlig hos Google?

 • Ronald

  Administrator
  28/01/2022 kl. 09:46

  Når du ønsker at nettstedet skal indekseres (og bli synlig) må du først sørge for at WordPress har åpnet og ikke sperret for dette fra Innstillinger > Lesing.

  Deretter registrerer du deg og nettstedet ditt hos Google Search Console (GSC). Det er en fordel om du har et sitemap som du legger inn i GSC. Et slikt sitemap kan du enkelt lage ved å bruke en av de kjente SEO-utvidelsene til WordPress som Yoast SEO eller RankMath.

  Utvidelser som Yoast og RankMath kan i tillegg hjelpe deg å bestemme hvordan nettstedet blir “tolket” eller “lest” av Google.

  For mer informasjon:
  – Google Search Console: https://wpologi.no/begynnerguide-til-google-search-console/
  – RankMath: https://wpologi.no/rank-math-seo-konfigurasjon/
  – Yoast SEO: https://wpologi.no/hvordan-installere-og-konfigurere-yoast-seo/

  Google vil avgjøre hvilket nettsted som havner øverst i resultatlisten basert på en masse ulike faktorer. Når nettsiden din er ny, vil det gå noe tid før du kan konkurrere med de som har vært etablert en stund. Det er også viktig at innholdet du har publisert er bedre enn det som finnes fra før, for Google vil alltid forsøke å levere det beste innholdet til brukerne sine.