Velkommen Forum Webdesign og utvikling Hvordan sette inn popup for nyhetsbrev?

Merket: 

 • Hvordan sette inn popup for nyhetsbrev?

  Publisert av Kristen on 07/02/2022 kl. 11:50

  Jeg vil gjerne ha en popup fra Mailchimp på bloggen min. Har laget den ferdig inne på Mailchimp, har fått en kode som først skal settes inn i <head> og en HTML-kode. Hjelp, kan noen forklare hvordan jeg går frem? Er det lettere med en plugin?

  Kristian svarte 11 måneder, 3 uker siden 3 Medlemmer · 2 Svar
 • 2 Svar
 • Lysander

  Medlem
  08/02/2022 kl. 22:19

  Du kan sette inn kode i <head> ved å bruke utvidelsen Code Snippets. Er nok flere som gjør det samme, tidligere brukte jeg den som het “Insert Headers and Footers” (den er litt enklere om du aldri har vært bort i koder før).

  HTML-koden for selve popupen kan du gjøre i Gutenberg (standard WordPress editor), den har en egen blokk for HTML. Tror blokken heter HTML-innhold eller noe i den duren.

  En utvidelse til popups er nok mer fleksibel, har flere muligheter og alt det der. Hvis du er fornøyd med Mailchimp sin er det jo greit. Jeg har satt inn en popup med utvidelsen som heter “Hustle” (etter tips fra noen andre her).

 • Kristian

  Medlem
  09/02/2022 kl. 22:59

  Kan nevne at det er ganske lett å lage en popup med Elementor. Den kan kommunisere med Mailchimp-kontoen din via en API-nøkkel. Jeg fant en ferdig mal i Elementor jeg kunne bruke, har bare endre på noen småting.

  Tror popup bare er mulig i pro-utgaven av Elementor.